Naš cilj na ovoj stranici je da promovišemo Life Coaching kao ozbiljnu profesiju koja zahteva dugotrajnu, profesionalnu, obimnu i temeljnu edukaciju.

Life Coaching je strukturiran pristup koji olakšava pojedincu da napreduje u životu i uvek je vezan za postizanje napretka. To je veština kojom se drugoj osobi pomaže da osvesti svoje trenutno stanje i pristupi resursima koji su joj potrebni da ukloni „prepreke sa puta“ i lakše, brže i sa većom verovatnoćom ispuni svoje snove. Life Coaching omogućava ljudima da kreiraju progresivnu promenu kroz uvide i da postanu više, rade efikasnije, postižu više, imaju više i doprinose više. On otvara nove vidike o mogućnostima, energiji, fokusu, veštinama i uživanju u postignutim rezultatima i u životu.

Profesionalni Life Coach ima iza sebe veoma intenzivne i dugotrajne edukacije koje može da dokažu određenim sertifikatima i licencama. Kao klijent treba da obratite pažnju na to i da pridajete veliku važnost tome, zato pitajte coach-a koga ste izabrali, za intenzitet i dužinu edukacije, za sertifikate i licence, kako biste sebe zaštitili. Naš cilj na ovoj stranici je da promovišemo Life Coaching kao ozbiljnu profesiju koja zahteva dugotrajnu, profesionalnu, obimnu i temeljnu edukaciju kao i iskustvo koje se stiče radom sa klijentima pod supervizijom iskusnog Coacha.

Ja verujem da je život putovanje. Ljudska sudbina nije da se rodi i umre u istom mestu. Ljudska sudbina je da otkriva svet. Kako spoljašnji tako i svoj unutrašnji. Verujem da jesam više od odeće koju nosim, tela koje imam, frizure, stvari koje posedujem… Moje putovanje počinje 2008. kada sam angažovan da radim na Exit festivalu. Sve pre toga je bilo lutanje i učenje na svojim greškama. Nakon uspešnog festivala na proleće 2009. postajem direktor Exit Tim-a firme koja je oficialni turistički servis za posetioce Exit festivala. Nakon nekoliko godina izazova, interesantnih projekata, ličnog razvoja i rasta početkom 2013. godine preuzimam na sebe da budem odgovorno lice za ceo Exit Festival. Koliko je bilo zanimljivo zbog novog posla toliko je bilo i strašno zbog svih izazova koji su me čekali. Dva fenomenalna festivala (jedan od njih je poneo titutlu Najbolji Festival Evrope), iskustvo koje nekada ne možete da steknete čak I kada ste spremni da platite. Danas sam zahvalan sebi i Dušanu Kovačeviću na ukazanom poverenju jer posle toga na svet sam gledao drugačije. Te iste 2013. sam krenuo na NLP edukaciju na NLP Institut i više ništa nije bilo isto. Osim što sam sam postao bolja osoba, roditelj, prijatelj… upoznao sam Slavicu Squire koja je danas moja supruga. Ovo su edukacije koje sam završio a neke sam prošao i nekoliko puta. Iskreno, ako mene pitate jednom je malo jer tek drugi ili treći put shvatite suštinu.

NLP Practitioner

Slavica Squire, Dragoljub Profa Matić, Katarina Džoković, NLP Institut

Money, Metaphors & Mind

Charles Faulkner, NLP Institut

NLP Master

Slavica Squire, Dragoljub Profa Matić, Katarina Džoković, NLP Institut

Professional Coaching

Slavica Squire, Dragoljub Profa Matić, Katarina Džoković, Coaching Akademija

Team Coaching

Katarina Džoković, Coaching Akademija

Energy Balanced Coaching

Dragoljub Profa Matić, Coaching Akademija

Social Panorama po Lucas Derksu

Slavica Squire, NLP Institut

Matrix of Change

Bernd Isert, NLP Institut

Coaching for Leadership Excellence

Charles Faulkner, Coaching Akademija

Generative Coaching

Dr. Steven Gilligan & Robert Dilts, Metaforum Brasil, Sao Paulo

NLP Trainer

Slavica Squire, Dragoljub Profa Matić, Katarina Džoković, NLP Institut

Tony Robbins Business Mastery Palm Beach & Amsterdam

Svaki put kada naučim nešto novo ja shvatim da nema kraja učenju i to me raduje. Cilj ove stranice je da podelim sa vama sve ono što sam ja naučio i što je meni korisno u životu. Ako vam se sviđa vi koristite ako ne vi odbacite. Budite praktični a ne sledbenici. Ono što je meni korisno ne mora svakom da bude i obrnuto. Ja imam plan šta ću dalje da učim, čitam, radim a vi?

Budite otvoreni, kreativni, pozitivni, zahvalni, fleksibilni, vizionari, puni ljubavi… i uživajte u svakom danu.

error: Content is protected !!