Uslovi korišćenja

Dobrodošli na internet portal LifeCoaching!

Uslovi korišćenja su obavezujući za sve korisnike portala LifeCoaching. Korišćenje našeg sadržaja podrazumeva da ste upoznati sa ovim Uslovima i da ste sa njima saglasni.

LifeCoaching poštuje privatnost svojih korisnika i posetilaca portala. Podaci o korisnicima neće biti dostupni trećoj strani, osim u slučaju kada je takva obaveza propisana zakonom.

Portal LifeCoaching se sastoji od autorskih sadržaja, sadržaja partnera i linkova ka drugim sajtovima i portalima. Sve sadržaje portala LifeCoaching koristite na sopstvenu odgovornost. Zadržavamo pravo da uslove korišćenja sadržaja na portalu, odredbe pravne zaštite i bilo koji drugi deo portala izmenimo u bilo kom trenutku ukoliko procenimo da je to neophodno. Portal LifeCoaching ne snosi odgovornost za moguće posledice proistekle iz takvih promena.

Admin portala LifeCoaching zadržava pravo da pojedine komentare ukloni, ali nema tu obavezu izuzev ukoliko se komentarom krše uslovi korišćenja portala. Svi komentari koji sadrže agresivan rečnik, govor mržnje, uvrede, psovke, diskriminatorski komentari i slično biće uklonjeni na osnovu slobodne procene administratora. Zadržavamo pravo da sprečimo pristup portalu u bilo kom trenutku i bez obaveštenja.

Svaki korisnik (fizičko ili pravno lice) može, u celosti ili delimično, da preuzima i koristi tekstualni sadržaj i fotografije pod sledećim Uslovima:

Svi korisnici koji žele da preuzimaju sadržaj sa portala LifeCoaching su dužni da na vidljivom mestu navedu izvor i link ka originalnom tekstu i/ili fotografiji, i to neposredno pre ili nakon teksta. Link mora biti u formi hiperlinka. Link ne sme da sadrži nofollow odrednicu.

Kršenje ovih Uslova korišćenja smatra se kršenjem autorskih prava, koje podleže zakonskoj odgovornosti.

Za sva dodatna pitanja, možete nas kontaktirati putem: info@lifecoaching.rs

error: Content is protected !!